Datums 3. jūnijs, 2020
Laiks10.30–12.00
Vieta Tiešsaistē

Trešdien, 3. jūnijā no plkst. 10.30 līdz plkst. 12.00, notiks jau ceturtais Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja rīkotais vebinārs “Re:start Rīga”, kas veltīts restorānu un ēdināšanas nozarei. Pirmā pasākuma daļa notiks latviešu valodā, otrā - angļu. 

Pasākuma programma:

  • LIVE RĪGA GASTRONOMIJAS NOZARES ATBALSTA PLĀNI (LV) (10:30-10:45) 

Jānis Jenzis / Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs, valdes priekšsēdētājs 
Anna Blaua / Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs, vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

  • PRAKTISKA INFORMĀCIJA ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMIEM (LV) (10:45-11:00)

Andrejs Aronovs / Rīgas pašvaldības policija, priekšnieka vietnieka p.i.
Tatjana Marčenkova / PVD Pārtikas izplatīšanas uzraudzības daļas vadītāja 

  • NENOSLĪKT KOVIDĀ (LV) (11:00-11:20) 

Aigars Nords / Rimi Rīgas maratona un Riga Wine&Champagne organizators 

  • EXPLORING THE LATEST FOOD TRAVEL INDUSTRY TRENDS (ENG) (11:20 – 11:40) 

Ēriks Volfs / World Food Travel Association, izpilddirektors 

  • KAS NOTIEK RĪGĀ? (ENG) (11:40 - 12:00) 

Deniss Ivankovs / Pavāru klubs, valdes loceklis 
Leons Baums / Grand Hotel Kempinski Riga, ģenerāldirektors 
Matīss Aleksandrovs / Jauno pavāru kustības pārstāvis

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs lūdz reģistrēties pasākumam, izmantojot šo saiti: https://www.mitto.me/rtab-gastronomijas-vebinars/pieteikties 

Informācija par pievienošanos vebināram tiks nosūtīta pirms pasākuma 3.jūnijā no e-pasta partneriem@liveriga.lv uz e-pastu, kas tiks norādīts reģistrācijas formā. 

Nākamais vebinārs “Vēstnešu programma kā darījumu un pasākumu tūrisma sastāvdaļa” notiks 10.jūnijā, plkst. 10.30. Informācija sekos!