Sākas vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļu

9. Oktobris

No šodienas līdz nedēļas beigām Rīgā norisinās Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) rīkotā Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā šoreiz savu dalību ir pieteikuši 45 restorāni.


Apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja par pievilcīgu cenu 15 vai 20 eiro nobaudīt trīs ēdienu maltīti, ko sagatavojis katra restorāna šefpavārs.

Rudens Rīgas restorānu nedēļas koncepts ir “Ar dabu šķīvī”, kas radīts par godu Eiropas gastronomijas reģiona titulam, kas šogad piešķirts Rīgas-Gaujas reģionam.

Restorānu nedēļas ietvaros apmeklētāji varēs nobaudīt tādus ēdienus kā Latvijā audzēta strausa aknu pastēte ar tomātu želeju un kaltētām olīvām, cidoniju glazūrā ceptu cūkas pavēderi ar cūku pupu biezeni, grūbām, rožkāpostiem un alus glazūrmērci, trīsdesmit dienas nobriedināta bioloģiski audzēta liellopa gaļu, pagatavotu zemos grādos, ar muskatķirbja biezeni un kaņepju Demi-glas mērci un citas gardas maltītes. 

Rudens Rīgas restorānu nedēļā piedalīsies: “Annas Dārzs”, “Astor”, “Avalon”, “B-Bārs restorāns”, “Bocca Buona”, “Boulevard 33”, “Bruņinieku 63”, “Cup&Cino”, “C.U.T.”, “Čarlstons”, “Čemodāns”, “De Commerce Gastro Pub 1871”, “Fifty Six°N Twenty Four°E Restorāns”, “Garage”, “Gutenbergs”, “KID*”, “Kuk Buk Restorāns”, “Moltto Wine&Grill”, “Niklāvs”, “Ozo golfa kluba restorāns”, “Piramīda”, “Riga Sunset Lounge”, “Rīgas Pērle”, “Steiku haoss”, “Tinto”, “3 pavāru restorāns “Tam labam būs augt””, “BIBLIOTĒKA No. 1 Restorāns”, “Entresol”, “EQUUS”, “Ferma”, “Forest”, “ID Gourmet”, “International”, “Kaļķu vārti”, “Kolonāde. Mūsu stāsti..”, “Koya”, “Le Dome”, “Locale”, “MUUSU”, “Olive Oil Restorāns”, “Restorāns 3”, “Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā”, “Valtera Restorāns”.

Rudens Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums restorānos ir pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā.