Kur uzaicināt dāmu 8. martā: īpašie Rīgas restorānu piedāvājumi

6. Marts

Ir daudz variantu, kā savu mīļoto, mammu vai māsu apsveikt Sieviešu dienā. Bet lai kādu dāvanu mēs arī neizdomātu, lai kādu pārsteigumu arī neizplānotu, esiet pārliecināti – no uzaicinājuma uz restorānu neatteiksies neviena dāma. Jo runa nav jau tikai par ēdienu – tas ir lielisks iemesls saposties, izveidot frizūru, uzkrāsot lūpas ar spilgti sarkanu lūpu krāsu un vakara beigās jūs noskūpstīt. Dalāmies ar informāciju par to, kādus īpašus piedāvājumus jums un jūsu dāmai ir sagatavojuši restorāni – Live Riga partneri.


Restorāns “Le Dome”

Par godu Starptautiskajai sieviešu dienai 8. martā restorāna “Le Dome” šefpavārs Sergejs Šiporovs ir sagatavojis īpašu piedāvājumu – trīs ēdienu Gourmet vakariņas! Un vēl restorāns parūpēsies par īpašu svētku atmosfēru un nelielu ziedošu pārsteigumu katrai dāmai. Trīs ēdienu Gourmet vakariņas ar komplimentu no šefpavāra – 15 eiro. Piedāvājums ir spēkā no plkst. 12.00 līdz 16.00. Galdiņa rezervācija: +371 67559884 vai ledome@ledome.lv.

Restorāns “ID Gourmet”

“ID Gourmet” 8. martā aicina uz romantiskām vakariņām. Ēdienkartē – īpašs kompliments no šefpavāra, starteris – firmas grieķu salāti ar ceptu Fetas sieru un balzamiko mērci vai silti salāti ar jūras veltēm, krāsaino kuskusu, zaļo zirnīšu biezeni un Prosecco salsu, kā pamatēdiens – pīles kāja-confit ar krāsaino kuskusu, reibinošām žāvētām plūmēm, grilētiem artišokiem un ogu compôte  vai apcepta foreles fileja ar stampātiem kartupeļiem, sparģeļiem un Prosecco salsu, savukārt desertā – ābolu tarte “Rožu pušķis”. Cena: 25 eur/pers. Īpašais piedāvājums pieejams no plkst. 16.00. Rezervācija pa tālruni: 20201444.

Atpūtas centrs “LIDO”

Atpūtas centra “LIDO” Alus pagrabs aicina pavadīt vakaru patīkamā atmosfērā, ar gardām vakariņām un leģendārās grupas “Credo” mūziku. Par godu svētkiem – 10% atlaide “Latvijas novadu garšas” ēdienkartei un īpašā cena – 2 €/1 l. LIDO Gaišajam un Speciālajam alum. Piedāvājums spēkā no plkst. 19.00 līdz 22.30.

Restorāns “Riga Sunset Lounge”

Arī šīs iestādes šefpavārs Edgars Zaķis ir sagatavojis īpašu ēdienkarti ar 4 ēdieniem: kompliments no šefpavāra, uzkoda - Kazas siera un kartupeļu terīne ar karamelizētu biešu biezeni, spinātu mērci un mikrozaļumiem vai pīles riljete podiņā ar bumbieru-dzērveņu čatniju, cidonijās marinētiem burkāniem un ķimeņu maizes tostiem, pamatēdiens - biezpiena un spinātu ņoki ar pelēko zirņu un dārzeņu ragū, lazdu riekstu dukkah un zaļumu eļļu vai uz pannas cepta zandarta fileja ar sviestā gatavotu puravu un edamame pupu sautējumu, kartupeļu un grūbu sacepums ar brūkleņu jogurtu un zirņu dīkstiem, vai arī lēni gatavoti teļa vaigi ar lēcām, ziemas sakņaugiem, karamelizētiem āboliem, pasniegti ar kadiķogu mērci un kraukšķīgiem puraviem, savukārt desertā - cepts ziemas ābols ar riekstu un auzu pārslu drumstalām, iesala saldējumu un karameļu mērci. Izsmalcinātas vakariņas un muzikāls pavadījums (saksofons) padarīs jūsu vakaru neaizmirstamu. Cena - Cena: 25 eur/pers. Piedāvājums pieejams tikai ar iepriekšēju rezervāciju: +371 25 727 021.

“Grand Palace Hotel” restorāns “Pils”

Restorāna “Pils” šefpavārs Roberts Slaidiņš, papildus komplimentam no šefpavāra un kokteilim no bārmeņa, kas šeit šajā dienā sagaidīs visas dāmas, ir ieplānojis īpašu ēdienkarti, kas radīs patīkamu garastāvokli un atstās patīkamu iespaidu. Starteris: karamelizētu sīpolu un pīļu aknu krēmzupa ar kraukšķīgo vīģu džema bageti (9.50€) vai biešu variācijas ar riccotas raffaello un avokado putām (8.50€).

Pamatēdiens: cepta mencas fileja kārtainajā mīklā ar salviju, ķiršu tomātiem, cukīni un Dižonas sinepju mērci (16,00€) vai kraukšķīgs cālis ar jaunajiem kartupeļiem, spinātiem un sviesta – kaperu mērci (22,50€). Deserts: šokolādes ķiršu tarte ar piparmētru sorbē (6,00€) vai zemeņu Šarlote ar vaniļas mērci (6,50€). Galdiņa rezervācija: +371 6704 4000 vai info@grandpalaceriga.com


Riga.lv apskatos iekļauti tikai restorāni, kafejnīcas un bāri, kas ir Live Riga un Rīgas Tūrisma attīstības biroja (RTAB) partneri. Apskati netiek publicēti komerciāliem nolūkiem.