Kā strādā "Centrālais Gastro tirgus"?

5. Decembris, 2019

Pirmssvētku dienās tūkstošiem rīdzinieku, protams, dodas uz Rīgas Centrāltirgu. Iepirkšanās process ne vienmēr ir ātrs (izvēle ir milzīga, acis šaudās uz visām pusēm, cilvēku daudz), tāpēc reizēm vienkārši vajag apstāties, ievilkt elpu un sakopot spēkus. Un labākā vieta Centrāltirgū, lai to izdarītu, ir "Centrālais Gastro Tirgus".


Centrālais Gastro Tirgus ir pirmais iekštelpu gastronomijas tirgus Latvijā. Vairāk nekā 20 dažādu ēdinātāju un 2 bāri piedāvā viesiem plašu starptautisko un vietējo ēdienu un dzērienu klāstu. Centrālais Gastro Tirgus koncepts paredz, ka visi ēdieni tiek gatavoti uz vietas apmeklētāju acu priekšā un katra no vietām piedāvā savu ēdienkarti.

Piedāvājums ir dažāds: grila restorāns, burgeri un picas, zupas un pelmeņi, hotdogi un suši, Āzijas street food piedāvājums, ēdieni tempurā, vistas gaļas ēdieni, pašmāju iecienītas receptes un daudzi citi.

Centrālais Gastro Tirgus darba laiks:

  • Pirmdiena – Ceturtdiena: 11:00-21:00
  • Piektdiena – Sestdiena: 11:00-23:00
  • Svētdiena: 11:00-21:00